Zoekondersteuning

Zoek ondersteuning
Voor hulp bij al uw vragen

Een deskundig team van ABF medewerkers staat voor u klaar om ondersteuning te bieden wanneer u technische of inhoudelijke vragen heeft over uw Swing-versie.

Swing helpdesk

Licentiehouders kunnen terecht bij de Swing Helpdesk voor technische en algemene vragen over Swing. De helpdesk is tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar, 015 279 93 99.

Swing online support

Indien u zelf het beheer over Swing voert heeft u extra online support mogelijkheden. U kunt zich registreren en kunt vervolgens op elk gewenst moment nieuwe versies, handleidingen en overige bestanden downloaden. Ook heeft u dan toegang tot een F.A.Q. die speciaal op de Swing-beheerder toegespitst is.

Swing gebruikersgroep

Een aantal klanten die lid zijn van de Vereniging voor Statistiek en Onderzoek (VSO) heeft enkele jaren geleden een Swing gebruikersgroep opgericht. Zij komen 2x per jaar samen. Op deze gebruikersdagen presenteren de Swing-klanten elkaars versies. ABF Research wordt uitgenodigd om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren, de vragen te beantwoorden en de wensen te inventariseren. De wensen worden voor zover mogelijk geïmplementeerd in de volgende Swing-versies. Deelname aan de Swing-gebruikersgroep is alleen voorbehouden aan non-profit organisaties die een Swing-licentie hebben. Op http://www.vsonet.nl kunt u meer informatie over de gebruikersgroep vinden.

Detachering

Met de Swing beheermodule kunt u zelf uw data beheren en een informatiesysteem opzetten. Zoals met elk nieuw softwarepakket kan het echter enige tijd duren voordat u geheel bekend bent met het programma. Om dan toch zo snel mogelijk een informatiesysteem op te zetten, kunt u de expertise van ABF inschakelen. Samen met u maakt een expert van ABF op locatie een opzet voor het informatiesysteem naar uw wens dat u vervolgens zelf kunt onderhouden en eventueel kunt uitbreiden.

Swing cursussen

Om sneller profijt te hebben van de mogelijkheden van Swing verzorgt ABF cursussen. Over het algemeen worden cursussen op locatie gegeven.

Cursussen


Swing Manager

Deze cursus is gericht op het werken met de beheermodule van Swing. De cursus is opgesplitst in een basiscursus en een gevorderdencursus. Tijdens de basiscursus leert de cursist de basisvaardigheden voor het opzetten van een informatiesysteem met Swing. De gevorderden cursus gaat in op de meer geavanceerde functionaliteiten. Beide cursussen duren elk ongeveer 4 uur. Het maximum aantal deelnemers is 2. Bij het afsluiten van een Swinglicentie wordt de basiscursus eenmalig aangeboden.

Swing gebruikersversie (Windows/Quickstep)

Tijdens deze cursus leert de cursist de ins en outs van de gebruikersversie van Swing. De cursus kan zowel voor de Windows- als de internetversie (Quickstep) worden aangevraagd. De cursus duur 2 à 3 uur. Het maximaal aantal deelnemers is 15.

Swing dynamische rapporten

Deze cursus heeft als doel om met behulp van Swing zelfstandig dynamische rapporten te kunnen maken. Tijdens deze cursus maakt de cursist aan de hand van diverse opdrachten zelf een rapport. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de demoversie van Swing. De cursist mag na afloop de demoversie en het rapport houden. De cursus neemt ongeveer 1 dag in beslag. Het maximum aantal deelnemers is 4. Het is ook mogelijk een vervolg op bovenstaande cursus aan te vragen. Tijdens deze vervolgcursus zal de focus liggen op meer geavanceerde functionaliteiten van de rapportenmodule. Voor deze cursus geldt dezelfde duur en hetzelfde maximum aantal deelnemers.

Zoekondersteuning - Swing.eu: Geostatistics made simple